pirmdiena, 2012. gada 4. jūnijs

Apavu fetišs Latvijā


VAI SM LATVIJĀ IR AKTUĀLS?


  Ja pirms dažiem gadiem Dailes teātris ar milzīgu apmeklētību demonstrēja „Venēra kažokādās”…. Autors – De Mazohs! Tad SM mēs varam runāt droši. Padomju laikos bērnus nesa stārķis. Drusku vēlāk seksa izpratne saistījās ar žurnālu „Zīlīte”…

  Šodien esam ES dalībvalsts, mums ir internets! J Zābaku laizīšana nebūt nav izvirtība. Uzdodam jautājumu? Kāpēc jau vairākus gadus modē ir gari ādas zābaki? Kā, tos taču deviņdesmito sākumā nēsāja tikai ielenes? Šoziem tādus nēsāja visas jaunietes! Vai viņas būtu ielas meitas?

  Un kā ar romiešu sandalēm? Tās modē jau ir vairākas sezonas, ne Latvijā vien, bet visā Eiropā. Kādreiz (senos lsikos) sievietes kājas, jo īpaši pēdas, skaitījās pats seksuālākais vīrieša iekāres objekts… Nekas nav mainījies! Mēs kļūstam atvērtāki un vairs nesamierināmies ar seksiņu zem segas. Nav nekā apkaunojoša, ka pielūdzam sievietes kājas. Starpcitu, pēc aptaujām krūtis un sēžamvieta jau sen atpaliek popularitātē no kājiņām.

  Ieejam jebkurā apavu veikalā… Ko redzam plauktos? Tieši manis augstākminētos apavus! Pieprasījums rada piedāvājumu, tā ir realitāte. Kāpēc tad sievietes pieprasa tieši šādus apavus??? Lai patiktu vīrietim!!! Kas gan te apkaunojošs?

1 komentārs:

Anonīms teica...

Apavu fetišs ir aktuāls arī Latvijā. Tikai mēs atpaliekam par pāris gadiem no UK un ASV.

Bootfemdom LATVIA

Cool!